Välkommen till Reseguiden Berlin – en local’s bästa tips!

Den här bloggen har ett fokus: att ge dig som ska resa till Berlin, den bästa tänkbara upplevelsen! Jag kommer att ge dig samma maxade upplevelse som jag ger mina besökare. Detta är ingen vanlig reseguide om Berlin. Inga turistaktiviteter, utan en direkt inblick i hur det är att leva i Berlin genom kulturen, maten, nattlivet, de bästa parkerna, allt!

Att flytta till Berlin är det bästa jag gjort i mitt liv. Mer än fem års erfarenheter, med mer minnen än jag kan dela med. Reseguiden Berlin fokuserar på att dela dessa erfarenheter till dig som vill uppleva Berlin som en local och inte som turist. Flertalet att göra listor delas med om olika stadsdelar, restauranger, kaféer, barer och klubbar. Allt ska samlas på denna blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s